<
  • 1

Warta

  • Sosis Ham Sayuran Sayuran

    Nggunakake protein jaringan kedele, bubuk konjac olahan, bubuk protein, lan minyak sayuran minangka bahan baku utama, karakteristik struktural kanggo saben komponen digunakake kanggo ngganti daging kewan lan nyoba teknologi pangolahan daging vegetarian lan sosis ham. Dhasar ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngrencanakake lan mbangun pabrik pangolahan daging kanthi ilmiah lan cukup?

    Cara ngrancang lan mbangun tanduran pangolahan daging kanthi ilmiah lan cukup penting banget kanggo perusahaan produksi daging, utamane perusahaan sing mung melu ngolah daging asring nemoni sawetara masalah. Perencanaan sing cukup bakal entuk asil kaping pindho kanthi setengah ef ...
    Waca liyane
  • Panganan pet garing sing anyar

    1. Komposisi bahan baku ing bagean miturut bobot: 100 bagean kanggo ternak lan daging unggas, 2 bagean kanggo banyu, 12 bagean kanggo glukosa, 8 bagean kanggo gliserin, lan 0,8 bagean kanggo uyah meja. Antarane, daging ternak yaiku daging pitik. 2. Proses produksi: (1) Preparation: Pre-t ...
    Waca liyane
  • Prinsip lan kaluwihan mixer adonan vakum

    Ing proses produksi produk tepung, campuran adonan minangka proses sing ana gandhengane langsung karo kualitas produk tepung. Langkah pertama kneading yaiku ngidini glepung mentah kanggo nyerep kelembapan, sing cocog kanggo kalender lan mbentuk ing proses sabanjure. Aku ...
    Waca liyane
  • Teknologi pangolahan daging babi stroberi beku cepet disimpen

    Bahan-bahan: Daging babi seger 250g (rasio lemak-to-ramping 1: 9), jus stroberi 20g, wijen putih 20g, uyah, kecap, gula, mrica ireng, jahe, lsp Proses teknologi: ngumbah daging → nggiling daging → aduk (dilebokake bumbu lan jus stroberi) → beku cepet → thawi ...
    Waca liyane
  • Napa sosis disegel nganggo klip aluminium?

    Sosis minangka panganan sing fleksibel banget ing saben dinane, bisa dipangan langsung utawa ditambahake ing panganan liyane kanggo nambah rasa, nanging sampeyan ngerti kenapa rong ujung sosis ditutup nganggo klip aluminium? Pisanan, iku par ...
    Waca liyane
  • Mi beda ing macem-macem negara

    Mie minangka panganan favorit ing jagad iki lan uga duwe posisi sing penting banget kanggo urip. Saben negara duwe budaya mie dhewe-dhewe. Dadi dina iki, ayo bareng mie sing paling apik ing macem-macem negara. Ayo goleki! 1. Mie goreng Beijing ...
    Waca liyane
  • Fitur lan kaluwihan saka mesin pembilasan adonan vakum

      Mesin adonan adonan vakum simulasi prinsip kneading manual ing kahanan vakum, supaya jaringan gluten bisa digawe kanthi cepet, lan campuran lan campuran banyu mundhak nganti 20% adhedhasar proses konvensional. Campuran cepet nggawe protein gandum bisa nyerep banyu ing ...
    Waca liyane
  • Ainister

    Halo, sugeng rawuh ing situs web anyar. Minangka pemasok solusi produksi lan pamrosesan panganan, muga-muga bisa mbantu sampeyan kanthi profesional njawab sawetara pitakon sing ditemokake ing industri panganan. Kita kalebu Helper Group, sing duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing mesin ...
    Waca liyane