• 1

Produk

  • Raw Pet Food Processing Line

    Baris Pangolahan Panganan Alangan Mentahan

    Panganan pet mentah beda karo panganan pet biasa lan panganan ingon-ingon biasa, nanging bahan baku dibagi, dipotong, banjur diproses, dibentuk lan diisi, lan disimpen langsung ing kemasan beku kanthi cepet. Panganan pet mentah beda karo panganan pet sing biasa lan panganan pet sing dikukus. Nanging, bahan baku dibagi, dipotong dadi bentuk lan diisi, lan disimpen langsung ing kemasan beku kanthi cepet. Yen dibandhingake karo produk umume, panganan ingon-ingon mentah tetep akeh produk nutrisi, sing luwih ...
  • Bagged Pet Food Production Line

    Baris Produksi Panganan Pet

    Pasar panganan ingon-ingon berkembang kanthi cepet, lan kebutuhan masarakat kanggo panganan ingon-ingon saya saya dhuwur. Apa sampeyan ngasilake pirang-pirang atus kilogram saben dina utawa pirang-pirang ton saben jam, kita bisa mbantu pelanggan ngrancang solusi khusus. Nyedhiyakake pitulung sing migunani kanggo pembangunan sampeyan. Tata letak sing disesuaikan miturut ukuran pabrik, Saka proses bahan mentah nganti ekstrusi, nganti kemasan pungkasan, kabeh lini produksi. Cukup nyedhiyakake produk sampeyan ...
  • Freeze-Dried Pet Food Production Line

    Lini Produksi Panganan Pet Kering

    Panganan garing beku minangka singkatan saka panganan garing beku vakum. Proses produksi yaiku beku garing, woh-wohan, sayuran, lan bahan panganan liyane sing beku langsung ing lingkungan vakum. Proses pangatusan panganan sing wis garing digawe ing suhu sing sithik banget, udakara 24 jam. Kelembapan es kristal ing njero langsung bakal sublimasi dadi gas, lan ora bakal ngalami proses lebur dadi banyu. Kelembapan ing panganan dicopot, lan gizi ...