• 1

Pabrik Kita

AINISTER

Babagan Pabrik

Peralatan minangka inti saka desain tanduran, lan uga dadi papan sing paling digatekake, sing mengaruhi kahanan produksi. Kita duwe pabrik dhewe, sing umume ngrancang lan ngasilake kabeh jinis peralatan pangolahan panganan. Cocog kanggo sosis , ham, pangsit, mi, lan produk daging lan produk pasta liyane. Kita duwe pengalaman manufaktur luwih saka 30 taun kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan sing beda. Ing wektu sing padha, kita uga duwe mitra kerja sama sing stabil, kanggo njamin kualitas lan reputasi, kita duwe standar skrining ketat kanggo mitra.

food machinery

Babagan Teknologi

food machinery

Garis perakitan kita kalebu pemotongan bahan baku, pengelasan, assembling, debugging lan departemen liyane. Kita uga duwe pabrik casting presisi, sing dilengkapi mesin cerdas, kontrol angka lan peralatan liyane kanggo nemokake transformasi khusus kanggo macem-macem peralatan. Kita wis ngalami personel profesional lan teknis kanggo ngindhari risiko lan kerugian sing ora perlu sing disebabake amarga kesalahan bisa nambah kinerja peralatan dadi negara sing paling apik.

Babagan Staff

Kita yakin tenan manawa teknisi sing apik minangka aset sing paling larang saka perusahaan manufaktur, mula kita kudu terus ngurmati lan ngurmati pelatihan para profesional. Dheweke masrahake awake dhewe menyang departemen desain, departemen produksi, departemen tuku, departemen sawise-sales lan posisi liyane. 300 karyawan minangka dhukungan teknis, kanggo menehi tim sing paling profesional. Sekaligus, kita uga kerja sama karo pabrikan sing apik banget saka saindenging jagad, sinau lan komunikasi karo saben liyane, terus ngerti permintaan pasar lan kahanan pasar, lan aja ketinggalan.

food production line design

Sinau luwih lengkap babagan informasi lan produk pabrik kita? Kita duwe situs web pabrik independen, welcome kanggo ngunjungi.