food processing machines
meat product processing machine
noodles processing line
pet food
babagan kita

Pangolahan lan Kemasan Panganan

Minangka perusahaan sing duwe pengalaman suwene 30 taun ing pabrik mesin pangan, misi ora diganti, lan komitmen kanggo nyedhiyakake solusi pemrosesan panganan modern lan efisien kanggo para pelanggan. Sanalika nggabungake sumber daya pabrikan lan pelanggan sing ana, ngapikake sistem layanan, mbukak rantai pasokan, lan nulungi para pelanggan mangsuli pitakon babagan perencanaan, desain, pengadaan, produksi, pangopènan, pangopènan, lsp. Liwat perspektif teknis profesional, ngirit biaya , lan nambah produksi, muga-muga bisa dadi konsultan lan asisten sampeyan.

liyane

Warta

liyane