• 1

Kekuwatan lan R&D

AINISTER

Babagan Kekuwatan

Kekuwatan teknis minangka dhasar perusahaan manufaktur. Kita wis mesthi nggatekake kreativitas lan peralatan sing bakal katon maju. Ing babagan hardware, kita duwe pabrik casting presisi lan pabrik mesin, dilengkapi peralatan pemrosesan canggih. Kalebu mesin bubut CNC, mesin bending, gunting, detektor cacat ultrasonik lan macem-macem mesin bubut, mesin panggilingan, grinders, mesin pengeboran, lan liya-liyane. Kanthi gumantung karo peralatan pangolahan modern lan modern, kita bisa luwih ngerti riset lan pangembangan lan paningkatan macem-macem produk. Kita duwe uga entuk sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi CE lan liya-liyane.

CNC

Babagan P&P

PLC

Kita yakin tenan manawa teknisi sing apik minangka aset sing paling larang saka perusahaan manufaktur, mula kita kudu terus ngurmati lan ngurmati pelatihan para profesional. Dheweke masrahake awake dhewe menyang departemen desain, departemen produksi, departemen tuku, departemen sawise-sales lan posisi liyane. 300 karyawan minangka dhukungan teknis, kanggo menehi tim sing paling profesional. Sekaligus, kita uga kerja sama karo pabrikan sing apik banget saka saindenging jagad, sinau lan komunikasi karo saben liyane, terus ngerti permintaan pasar lan kahanan pasar, lan aja ketinggalan.

Panyedhiya INTERNASIONAL