• 1

Produk

  • Meatball Production Line

    Baris Produksi Bakso

    Bakso umum banget lan dikonsumsi ing meh kabeh negara ing jagad iki. Line produksi iki kalebu kabeh bahan stainless steel kelas 304 kanthi sistem kontrol terpusat, sing cocog kanggo macem-macem bahan baku, kalebu daging sapi, daging pitik, daging babi, lan liya-liyane. cocog kanggo produk khusus, kayata produk bakso sing ngemot sayuran lan partikel liyane. Bisa nyukupi macem-macem kebutuhan produksi. Apa iku daging seger utawa daging beku minangka bahan baku, mula kudu ...
  • Shrimp Paste Production Line

    Baris Produksi Pasta Udang

    Pasta udang diolah kanthi ngolah udang kanggo nggawe daging cincang. Sawise dimasak, rasane kenceng lan duwe rasa udang sing kuat. Umume panganan sing populer kanggo pot panas. Teknologi pamrosesan otomatis mbutuhake udang ngliwati penggiling daging, helikopter, mesin pengisi, mesin kemasan, beku cepat, lan peralatan liyane, lan kulkas kanggo siyaga. Wis gampang lan cepet masak nalika mangan. Daging udang sing diolah lan diresiki diterusake ...
  • Fish Ball Production Line

    Lini Produksi Bola Ikan

    Bola iwak minangka cemilan sing misuwur ing Asia. Umume digawe saka daging iwak lan pati, lan iku populer banget amarga rasane alus, rasa seger lan lembut. Ana macem-macem jinis bal iwak miturut rasio macem-macem bahan baku iwak lan bahan tambahan. Kalebu bal gurita, bal iwak sandwich, bal iwak Thailand, bal iwak Taiwan, lsp. Bakso iwak yaiku bakso sing diolah kanthi ngalahake, mbentuk, lan nggodhog daging iwak. Surimi beku digunakake. Ngono ...