• 1

Produk

  • Dried Pork slice Production Line

    Lini Produksi irisan Babi Kering

    Minangka produk cemilan kasual, daging garing (jinis gabungan) duwe pamirsa sing akeh, lan beda karo produk pangatusan daging alami. Sithik daging sing wis direkayasa yaiku daging, umume daging babi, daging sapi, lan liya-liyane, sing digiling, dicampur, lan bentuke, Panggang. Macem-macem posisi cangkem, gampang dicerna, lan gampang digawa. Jalur produksi jerky meat umume nggunakake mesin pemotong, penggiling daging, mixer, mesin pengisi, cetakan, garis kukus, pangatusan udara, kemasan lan tautan liyane. Sentralisasi ...