• 1

Produk

  • Meat Patty Production Line

    Lini Produksi Patty Daging

    Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat lan bahan panganan liyane, sing memenuhi standar higienis lan standar HACCP, sing gampang diresiki; mesin kabeh dirancang karo peralatan listrik sing aman. Maneka warna panggunaan, lan macem-macem bahan baku sing ditrapake, lan produk sing akeh. Kajaba iku, dilengkapi mesin ukuran lan mesin breading kanggo dadi hamburger patty, chop chicken, lan lini produksi patty fish. Ing proses pamrosesan daging mentah, ...
  • Meatball Production Line

    Baris Produksi Bakso

    Bakso umum banget lan dikonsumsi ing meh kabeh negara ing jagad iki. Line produksi iki kalebu kabeh bahan stainless steel kelas 304 kanthi sistem kontrol terpusat, sing cocog kanggo macem-macem bahan baku, kalebu daging sapi, daging pitik, daging babi, lan liya-liyane. cocog kanggo produk khusus, kayata produk bakso sing ngemot sayuran lan partikel liyane. Bisa nyukupi macem-macem kebutuhan produksi. Apa iku daging seger utawa daging beku minangka bahan baku, mula kudu ...
  • Canned Beef Production Line

    Lini Produksi Daging Sapi Kalengan

    Daging sapi kaleng luwih populer ing saindenging jagad. Minangka panganan cepat saji, nduweni ciri umur dawa, gampang nggawa, lan masak sing gampang. Saka produksi manual kaleng kanthi manual, saiki wis berkembang dadi lini produksi kanthi otomatis, sing duwe kaluwihan luwih gedhe babagan output lan biaya. Kita bisa mbantu pelanggan ngrancang macem-macem jinis kemasan, macem-macem ukuran, lan macem-macem jinis solusi panganan kaleng. Bahan baku umume kudu diolah ...
  • Shrimp Paste Production Line

    Baris Produksi Pasta Udang

    Pasta udang diolah kanthi ngolah udang kanggo nggawe daging cincang. Sawise dimasak, rasane kenceng lan duwe rasa udang sing kuat. Umume panganan sing populer kanggo pot panas. Teknologi pamrosesan otomatis mbutuhake udang ngliwati penggiling daging, helikopter, mesin pengisi, mesin kemasan, beku cepat, lan peralatan liyane, lan kulkas kanggo siyaga. Wis gampang lan cepet masak nalika mangan. Daging udang sing diolah lan diresiki diterusake ...
  • Luncheon Meat Production Line

    Lini produksi Daging Daging Luncheon

    Daging nedha awan minangka panganan umum ing saben dinten. Beda karo daging sapi utawa daging babi sing dikemas kaleng, daging luncheon luwih alus lan cocog kanggo masarakat. Baris produksi daging makan siang nggunakake daging utawa daging cincang minangka bahan baku, kanthi kuantitatif bisa ngisi bahan baku dadi kaleng, lan duwe fungsi panganan sing dibantu vakum kanggo ngindhari pori-pori, cacat, bentuk produk lan kenceng. Mesin iki bisa nganti 90 kaping saben menit, ekonomis, praktis, lan konsumsi sithik. Sawise kerja, gampang ...
  • Fish Ball Production Line

    Lini Produksi Bola Ikan

    Bola iwak minangka cemilan sing misuwur ing Asia. Umume digawe saka daging iwak lan pati, lan iku populer banget amarga rasane alus, rasa seger lan lembut. Ana macem-macem jinis bal iwak miturut rasio macem-macem bahan baku iwak lan bahan tambahan. Kalebu bal gurita, bal iwak sandwich, bal iwak Thailand, bal iwak Taiwan, lsp. Bakso iwak yaiku bakso sing diolah kanthi ngalahake, mbentuk, lan nggodhog daging iwak. Surimi beku digunakake. Ngono ...