• 1

Produk

  • Twisted Sausage Production Line

    Lini Produksi Sosis Twisted

    Lini produksi sosis minangka produk utama, sawise terus dandan lan inovasi, bisa ditrapake kanggo macem-macem kebutuhan produk. Saka peralatan pamrosesan semi-otomatis kanthi skala otomatis nganti lini produksi kanthi otomatis. Uga cocog kanggo produksi lan pamrosesan bahan baku, pitik, daging sapi, lan sosis liyane. Kita bisa menehi solusi lengkap kanggo produksi, saka mentahan ngolah bahan nganti ngukus lan ngrokok, nganti bungkus pungkasan. Ing sa ...
  • Clipped Sausage Production Line

    Lini Produksi Sosis Clipped

    Mesin clipper bisa digunakake kanggo macem-macem seri produk, sosis, ham, salami, poloni, uga kanggo mentega, keju lan liya-liyane. Amarga akeh macem-macem, gampang disimpen, penak, lan kepraktisan, masarakat mesthi seneng produk daging. Umume, sosis sing dipotong biasane digawe saka plastik, sing nduweni kedhapan sing apik, panyimpenan gampang, lan kateguhan sing kuat. Struktur utama peralatan lengkap digawe saka stainless steel 304 berkualitas tinggi, kanthi ac ...
  • Bacon Production Line

    Baris Produksi Bacon

    Lini produksi daging babi minangka solusi produksi otomatis kanthi dhasar teknologi teknologi tradisional. Iku njamin karakteristik lan kaluwihan produk daging babi, nalika nambah kapasitas produksi lan ngurangi biaya lan pegawe. Thanks kanggo bahan bermutu lan kontrol peralatan sing tepat, operasi visual diwujudake lan produksi luwih transparan. Bacon duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan baku, lan daging babi ramping umume digunakake. Fi ...
  • Chinese Sausage Production Line

    Lini Produksi Sosis Cina

    Sosis gaya Cina nuduhake produk daging kanthi karakteristik Tionghoa sing digawe saka daging minangka bahan baku, dipotong dadi kubus, ditambah karo bahan tambahan, lan diwutahake ing garan kewan, banjur difermentasi lan mateng. Iki minangka kategori produk daging paling gedhe ing China. , Kerajinane meh padha karo salami. Miturut selera sing beda-beda, bisa ana macem-macem produk kayata legi lan pedhes. Adhasar iki, sampeyan uga bisa nggawe salami kanthi ngganti ...