• 1

Hubungi Kita

Ngarep-arep kerja sama karo sampeyan.

Alamat

Jalan Chenguang No. 567 Zhengding County,Shijiazhuang City, Hebei, PRChina

Telpon

0086-15081877821,0086-18032799950

0086- (0) 311-89196295

0086- (0) 311-89196298

Jam

Senen-Setu: jam 9 esuk nganti 6 sore

 

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita