• 1

Babagan Kita

------------ Sapa Kita ------------

We are Processing Panganan & Solusi Paket Integrasi

Nyedhiyakake solusi produksi profesional kanggo macem-macem pelanggan.

Kita minangka integrator pemrosesan panganan lan solusi kemasan profesional ing Grup Helper, nyedhiyakake solusi produksi sing beda kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Sing didegake ing taun 1986. Kita duwe tim desain lan pabrik manufaktur dhewe. Ngandelake pengalaman manufaktur mesin panganan luwih saka 30 taun ing Mesin Helper, kita nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan kanthi syarat sing beda ing luwih saka 40 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Solusi kita kalebu macem-macem produk, saka produk daging awal kalebu sosis, ham , daging babi, bakso, lsp., kanggo produk pasta kalebu mie, pangsit, lsp., lan panganan ingon-ingon teles, panganan cemilan. Lan wis ngembangake jangkoan produk, inovasi terus-terusan ing industri panganan sing terus saya ganti. Saka proses bahan mentah nganti mbentuk produk, nganti bagean kemasan pungkasan. Kita mbantu para pelanggan sing beda ngrumusake rencana produksi lengkap. Saliyane peralatan dhewe, kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, kita nggabungake para supplier ing kabeh tautan lan duwe mitra sing apik banget.

Pasar

Kita ngawula pasar global, yen sampeyan butuh pitulung, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nuduhake keahliane.

Pabrik

Kita duwe R&D profesional lan tim desain, lan ing wektu sing padha nyerep lan ngringkes pengalaman ing macem-macem kasus pelanggan, lan terus nambah lan dadi sampurna.

Produk

Solusi kami nyakup lini produksi lan peralatan produk daging, produk pasta, panganan hewan peliharaan lan produk anyar liyane.

Saka perspektif profesional, sampeyan menehi solusi sing luwih cocog.

——Dhasar ilmu profesional lan pengalaman sing sugih

------------ Napa Pilih Kita ------------

NGALAMI PENGALAMAN MANUFACTURING EKIPLASI
+
Karyawan
+
Negara lan wilayah
+
MANUFACTURER KOPERASI

Kita nyedhiyakake desain solusi khusus, gumantung karo tim teknis profesional. Kita uga penting kanggo layanan sawise-sales lan bisa menehi pandhuan online lan instalasi lan komisioning ing situs. Kanthi perspektif paling profesional lan efisiensi tinggi, kita bisa ngatasi kuwatir para pelanggan. Kita yakin manawa profesionalisme nemtokake kualitas lan ningkatake perbaikan lan kemajuan sing terus-terusan. Muga-muga bisa ngerti pelanggan ing macem-macem bidang lan bareng-bareng nemokake kemajuan lan pangembangan industri panganan. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan. Makarya bebarengan kanggo kahanan win-win lan berperan kanggo ningkatake pangembangan industri panganan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita