• 1

Produk

  • Pelmeni Production Line

    Lini Produksi Pelmeni

    Pelmeni (Pelmeni / пельме́ни,) minangka pangsit gaya Rusia sing asale saka teks asli пельнянь tegese "roti kuping". Pangsit Pimani biasane digawe saka adonan lancip tanpa ragi sing dibungkus daging, iwak utawa isi vegetarian. Asal-usule bisa dilacak menyang Siberia, nanging saiki wis dadi masakan nasional Rusia, lan uga nggawe tren anyar ing saindenging jagad. Pangsit Pimanni biasane dimasak ing banyu nganti mateng, banjur dibumboni ...
  • Fresh Noodles Production Line

    Lini Produksi Mie Segar

    Mi, minangka salah sawijining panganan sing paling populer ing saindenging jagad, bisa ditemokake ing endi wae. Ana macem-macem jinis mi, mi seger, mi semi garing, mi beku, mi masak, mi goreng lan liya-liyane. Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing produksi peralatan mi. Ing China, kita nyedhiyakake peralatan kanggo perusahaan produksi mi paling gedhe. Ing negara lan wilayah liyane, kita uga nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan khusus kanggo macem-macem pelanggan lan wis entuk ...
  • Stuffed Bun/Baozi Production Line

    Baris Produksi Bun / Baozi

    Baris produksi roti buatan tiruan otomatis niru gaweyan tangan, nggulung adonan dadi strip, ora ngrusak komposisi jaringan adonan, niru kembang sing dirajut tangan, bentuk kembang iku alami, apik lan loma, produke nduweni lem lan rasa sing enak. Iki dikontrol dening sistem regulasi kacepetan sing kurang langkah, lan bobot lan dawa produk bisa diatur. Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat lan dikontrol komputer layar tutul. Aku ...
  • Boiled Dumpling Production Line

    Lini Produksi Pangsit Rebus

    Pangsit, apa uga ing Asia, Amerika, utawa Eropa, duwe akeh penggemar, dheweke disenengi para panganan ing saindenging jagad. Isine kaya lan rasane enak. Kanthi pitulung produksi otomatis modern, kita bisa nylametake awake dhewe saka proses produksi sing mboseni. Mung masak lan nikmati langsung. Kita bisa nyedhiyakake lini produksi pangsit lengkap. Kanggo klompok pelanggan sing beda, kita nyedhiyakake solusi produksi sing beda-beda, sing ditrapake kanggo macem-macem ...
  • Steam Dumpling Production Line

    Jalur Produksi Pangsit Steam

    Pangsit kukus beda karo pangsit biasa. Bedane utama yaiku ing bentuk. Struktur dumplings kukus padha karo cara manual, sing bener mbungkus isine tinimbang ekstrusi. Mula, rupane luwih apik, lan uga kepenak kanggo nyelehake piring. Sanalika, iki uga bisa digunakake kanggo nggoreng pangsit sing diperlokake. Ing lini produksi dumpling kukus, peralatan mbentuk dumpling minangka bagean sing paling penting. Mesin pangsit kami ...
  • Udon Noodles Production Line

    Lini Produksi Mie Udon

    Mie Udon asale saka Dinasti Tang China lan berkembang ing Jepang. Miturut peraturan Menteri Pertanian, Kehutanan lan Perikanan Jepang, mi buatan mesin kanthi penampang luwih saka 1,7 mm bisa diarani mie udon. Tekstur kasebut elastis lan ana macem-macem jinis miturut lokasi produksi lan kerajinan sing kurang apik. Bebarengan karo mi soba Jepang lan mi teh ijo, dheweke diarani telung mi utama ing Jepang. Pro ...
  • Frozen Cooked Noodles Production Line

    Lini Produksi Mie Beku Beku

    Mie garing beku beda karo mie seger. Amarga kadewasan, adhem, lan pembekuan cepet, umur rak luwih dawa lan wektu masak saya suwe. Karakteristik panganan instan bakal luwih jelas. Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing produksi peralatan pasta. Ing China, kita nyedhiyakake peralatan kanggo perusahaan produksi mi paling gedhe. Ing negara liya, kita uga nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan khusus kanggo macem-macem ...