• 1

Produk

  • Pelmeni Production Line

    Lini Produksi Pelmeni

    Pelmeni (Pelmeni / пельме́ни,) minangka pangsit gaya Rusia sing asale saka teks asli пельнянь tegese "roti kuping". Pangsit Pimani biasane digawe saka adonan lancip tanpa ragi sing dibungkus daging, iwak utawa isi vegetarian. Asal-usule bisa dilacak menyang Siberia, nanging saiki wis dadi masakan nasional Rusia, lan uga nggawe tren anyar ing saindenging jagad. Pangsit Pimanni biasane dimasak ing banyu nganti mateng, banjur dibumboni ...
  • Raw Pet Food Processing Line

    Baris Pangolahan Panganan Alangan Mentahan

    Panganan pet mentah beda karo panganan pet biasa lan panganan ingon-ingon biasa, nanging bahan baku dibagi, dipotong, banjur diproses, dibentuk lan diisi, lan disimpen langsung ing kemasan beku kanthi cepet. Panganan pet mentah beda karo panganan pet sing biasa lan panganan pet sing dikukus. Nanging, bahan baku dibagi, dipotong dadi bentuk lan diisi, lan disimpen langsung ing kemasan beku kanthi cepet. Yen dibandhingake karo produk umume, panganan ingon-ingon mentah tetep akeh produk nutrisi, sing luwih ...
  • Twisted Sausage Production Line

    Lini Produksi Sosis Twisted

    Lini produksi sosis minangka produk utama, sawise terus dandan lan inovasi, bisa ditrapake kanggo macem-macem kebutuhan produk. Saka peralatan pamrosesan semi-otomatis kanthi skala otomatis nganti lini produksi kanthi otomatis. Uga cocog kanggo produksi lan pamrosesan bahan baku, pitik, daging sapi, lan sosis liyane. Kita bisa menehi solusi lengkap kanggo produksi, saka mentahan ngolah bahan nganti ngukus lan ngrokok, nganti bungkus pungkasan. Ing sa ...
  • Juicy Gummy Production Line

    Jalur Produksi Gummy Jus

    Permen jus sing asale saka Jepang, sing ditondoi kanthi nambah jus buah sajrone proses sol, nalika ngontrol lan ngunci banyu lan jus permen karet kanthi nggodhok, lan banjur diiseni ing casing kolagen. Kanthi cara iki, rasa asli konten udan dhuwur bisa dilestarekake nganti bisa, lan kombinasi jus buah lan permen alus bisa dikelola. Sawise dandan terus lan umpan balik pelanggan, ...
  • Fresh Noodles Production Line

    Lini Produksi Mie Segar

    Mi, minangka salah sawijining panganan sing paling populer ing saindenging jagad, bisa ditemokake ing endi wae. Ana macem-macem jinis mi, mi seger, mi semi garing, mi beku, mi masak, mi goreng lan liya-liyane. Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing produksi peralatan mi. Ing China, kita nyedhiyakake peralatan kanggo perusahaan produksi mi paling gedhe. Ing negara lan wilayah liyane, kita uga nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan khusus kanggo macem-macem pelanggan lan wis entuk ...
  • Clipped Sausage Production Line

    Lini Produksi Sosis Clipped

    Mesin clipper bisa digunakake kanggo macem-macem seri produk, sosis, ham, salami, poloni, uga kanggo mentega, keju lan liya-liyane. Amarga akeh macem-macem, gampang disimpen, penak, lan kepraktisan, masarakat mesthi seneng produk daging. Umume, sosis sing dipotong biasane digawe saka plastik, sing nduweni kedhapan sing apik, panyimpenan gampang, lan kateguhan sing kuat. Struktur utama peralatan lengkap digawe saka stainless steel 304 berkualitas tinggi, kanthi ac ...
  • Bagged Pet Food Production Line

    Baris Produksi Panganan Pet

    Pasar panganan ingon-ingon berkembang kanthi cepet, lan kebutuhan masarakat kanggo panganan ingon-ingon saya saya dhuwur. Apa sampeyan ngasilake pirang-pirang atus kilogram saben dina utawa pirang-pirang ton saben jam, kita bisa mbantu pelanggan ngrancang solusi khusus. Nyedhiyakake pitulung sing migunani kanggo pembangunan sampeyan. Tata letak sing disesuaikan miturut ukuran pabrik, Saka proses bahan mentah nganti ekstrusi, nganti kemasan pungkasan, kabeh lini produksi. Cukup nyedhiyakake produk sampeyan ...
  • Meat Patty Production Line

    Lini Produksi Patty Daging

    Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat lan bahan panganan liyane, sing memenuhi standar higienis lan standar HACCP, sing gampang diresiki; mesin kabeh dirancang karo peralatan listrik sing aman. Maneka warna panggunaan, lan macem-macem bahan baku sing ditrapake, lan produk sing akeh. Kajaba iku, dilengkapi mesin ukuran lan mesin breading kanggo dadi hamburger patty, chop chicken, lan lini produksi patty fish. Ing proses pamrosesan daging mentah, ...
  • Stuffed Bun/Baozi Production Line

    Baris Produksi Bun / Baozi

    Baris produksi roti buatan tiruan otomatis niru gaweyan tangan, nggulung adonan dadi strip, ora ngrusak komposisi jaringan adonan, niru kembang sing dirajut tangan, bentuk kembang iku alami, apik lan loma, produke nduweni lem lan rasa sing enak. Iki dikontrol dening sistem regulasi kacepetan sing kurang langkah, lan bobot lan dawa produk bisa diatur. Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat lan dikontrol komputer layar tutul. Aku ...
  • Meatball Production Line

    Baris Produksi Bakso

    Bakso umum banget lan dikonsumsi ing meh kabeh negara ing jagad iki. Line produksi iki kalebu kabeh bahan stainless steel kelas 304 kanthi sistem kontrol terpusat, sing cocog kanggo macem-macem bahan baku, kalebu daging sapi, daging pitik, daging babi, lan liya-liyane. cocog kanggo produk khusus, kayata produk bakso sing ngemot sayuran lan partikel liyane. Bisa nyukupi macem-macem kebutuhan produksi. Apa iku daging seger utawa daging beku minangka bahan baku, mula kudu ...
  • Freeze-Dried Pet Food Production Line

    Lini Produksi Panganan Pet Kering

    Panganan garing beku minangka singkatan saka panganan garing beku vakum. Proses produksi yaiku beku garing, woh-wohan, sayuran, lan bahan panganan liyane sing beku langsung ing lingkungan vakum. Proses pangatusan panganan sing wis garing digawe ing suhu sing sithik banget, udakara 24 jam. Kelembapan es kristal ing njero langsung bakal sublimasi dadi gas, lan ora bakal ngalami proses lebur dadi banyu. Kelembapan ing panganan dicopot, lan gizi ...
  • Canned Beef Production Line

    Lini Produksi Daging Sapi Kalengan

    Daging sapi kaleng luwih populer ing saindenging jagad. Minangka panganan cepat saji, nduweni ciri umur dawa, gampang nggawa, lan masak sing gampang. Saka produksi manual kaleng kanthi manual, saiki wis berkembang dadi lini produksi kanthi otomatis, sing duwe kaluwihan luwih gedhe babagan output lan biaya. Kita bisa mbantu pelanggan ngrancang macem-macem jinis kemasan, macem-macem ukuran, lan macem-macem jinis solusi panganan kaleng. Bahan baku umume kudu diolah ...