• 1

Warta

1. Komposisi saka bahan mentahan ing bagean dening bobot: 100 bagean kanggo ternak lan unggas meat, 2 bagean kanggo banyu, 12 bagean kanggo glukosa, 8 bagean kanggo glycerin, lan 0,8 bagean kanggo sarem meja. Antarane, daging ternak yaiku daging pitik.

2. Proses produksi:

(1) Preparation: Pre-nambani ternak lan daging unggas kanggo entuk pirang-pirang potong ternak lan daging unggas; nyiyapake daging ternak lan unggas, banyu, glukosa, gliserol lan uyah miturut rasio rumus;

(2) Defrosting: pilih ternak lan daging unggas sing cukup lengkap banjur lebokake ing lingkungan 10 ° C supaya defrost alami sajrone 12 jam;

3

(3) Cut menyang bêsik: mbusak tendon, kulit lan lemak saka daging rampung thawed lan unggas, lan Cut menyang bêsik diwenehi ternak lan unggas meat block-shaped; bentuk daging ternak lan unggas yaiku bentuk strip, kothak, berlian, segi telu utawa liyane

(4) Cleaning: Sijine Cut ternak lan daging unggas ing banyu resik lan wisuh maneh, rendhem ing banyu mlaku kanggo 20 menit;

(5) Saluran: Lebokake ternak sing wis dikumbah lan daging unggas ing wadhah pembuangan kanggo nyiram banyu, lan saluran suwene 60 menit jam 5 ℃;

(6) Tungkul: Lebokake formula formula ternak lan daging unggas menyang tumpeng, banjur tambahake formula jumlah banyu, glukosa, gliserin lan uyah; nguripake tumbler kanggo nggulung kanggo entuk campuran ternak lan daging unggas sing pertama; kontrol Parameter kaya ing ngisor iki: Sawise kneader tumble dievakuasi dadi -0.06Mpa, kanthi kecepatan 60r / menit, bakal muter nganti 10 menit lan mundur suwene 10 menit;

(7) Standing: Sijine ternak pisanan lan dicampur daging unggas menyang sing lan supaya iku ngadeg ing -8 ° C kanggo 4 jam kanggo oleh ternak kapindho lan dicampur daging unggas,

(8) Lebokake sajian lan panggang: Lebokake campuran ternak lan daging unggas sing nomer loro ing baki jaring, banjur lebokake ing kamar pangatusan kanggo garing. Suhu pangatusan 45 ° C lan wektu pangatusan 6 jam. Campuran ternak lan unggas katelu sing apik;

(9) Cooling: cooling ternak katelu lan dicampur daging unggas ing suhu normal lan lingkungan garing diwenehi ternak papat lan dicampur daging unggas, suhu pendinginan yaiku 30 ° C, asor udakara 40%, lan wektu adhem 6 jam;

(10) Pembekuan cepet: Wenehake campuran ternak papat lan daging unggas menyang gudang pembekuan cepet supaya beku entuk campuran ternak lan daging unggas kaping lima; suhu beku -40 ° C, wektu beku 8 jam;

(11) beku-pangatusan: Selehake ternak kalima lan dicampur daging unggas ing bin beku-pangatusan kanggo pangatusan diwenehi pangan pet beku-pepe. Wektu limofilisasi 20 jam, lan suhu limofilisasi yaiku -50 ° C.

(12) Deteksi logam: Sijine panganan pet sing wis garing ing baki jaring, lan pilih produk sing ngemot komponen logam liwat detektor logam; paramèter deteksi logam Fe: 2mm, SuS: 1mm;

(13) Kemasan: Gunakake mesin vakum kanggo kemasan vakum, derajat vakum -0.04MPa.

(2) Pembekuan cepet. Selehake conto ing beku cepet lan beku nganti -18 ° C.

(3) Baking. Copot bahan kasebut, lebokake ing baki panggang, banjur kirim menyang oven. (Geni munggah lan mudhun, panggang 150 ℃ suwene 5 menit, banjur ganti dadi 130 ℃ suwene 10 menit). Sikat madu sing wis disiyapake nganggo banyu ing daging sing wis diirit banjur kirim menyang oven maneh (munggah lan mudhun geni, 130 ℃, 5 menit). Gawanen, tutup nganggo lapisan kertas sing wis diwenehi gandum, baleni nampan, sikat banyu madu, banjur wenehake menyang oven (munggah lan mudhun geni, 130 ℃, 20 menit bisa metu saka oven). Potong daging panggang dadi bentuk persegi dowo.


Wektu kiriman: Aug-22-2020