• 1

Warta

Bahan-bahan: Daging babi seger 250g (rasio lemak-to-ramping 1: 9), jus stroberi 20g, wijen putih 20g, uyah, kecap, gula, mrica ireng, jahe, lsp

Proses teknologi: ngumbah daging → tlatah daging → aduk (lebokake bumbu lan jus stroberi) → pembekuan cepet → cair → panggangan → irisan.

Titik utama operasi:

(1) Kondisi daging sing diawetake. Pilih daging babi sing wis ngliwati inspeksi kesehatan, mbusak jaringan ikat, reregetan getih, lan liya-liyane, lan tlatah daging sing lemu lan ramping dadi daging cincang karo gilingan daging. Lebokake bumbu lan jus stroberi kanthi urutan. Tambah uyah, kecap, gula, mrica ireng, kecap, jahe, banyu murni, lsp. Bahan ing ndhuwur diaduk maneh. Jupuk jebakan sing wis diudhek lan selehake ing kertas sing wis diwenehi lenga, banjur tutup nganggo bungkus plastik, banjur pencet dhadha daging stroberi dadi irisan tipis.

1

(2) Pembekuan cepet. Selehake conto ing beku cepet lan beku nganti -18 ° C.

(3) Baking. Copot bahan kasebut, lebokake ing baki panggang, banjur kirim menyang oven. (Geni munggah lan mudhun, panggang 150 ℃ suwene 5 menit, banjur ganti dadi 130 ℃ suwene 10 menit). Sikat madu sing wis disiyapake nganggo banyu ing daging sing wis diirit banjur kirim menyang oven maneh (munggah lan mudhun geni, 130 ℃, 5 menit). Gawanen, tutup nganggo lapisan kertas sing wis diwenehi gandum, baleni nampan, sikat banyu madu, banjur wenehake menyang oven (munggah lan mudhun geni, 130 ℃, 20 menit bisa metu saka oven). Potong daging panggang dadi bentuk persegi dowo.


Wektu kiriman: Apr-27-2020