• 1

Warta

Ing proses produksi produk tepung, campuran adonan minangka proses sing ana gandhengane langsung karo kualitas produk tepung. Langkah pertama kneading yaiku ngidini glepung mentah kanggo nyerep kelembapan, sing cocog kanggo kalender lan mbentuk ing proses sabanjure. Kajaba iku, glepung mentah kudu nyedhot banyu sajrone proses kneading kanggo nggawe lem ing glepung dadi struktur jaringan. Jumlah kelembapan sing diserep glepung duwe pengaruh sing mutusake tumrap kualitas produk tepung.
   1. Prinsip proses mesin campuran vakum:

Mlayu vakum tegese adonan adonan kanthi tekanan vakum lan negatif. Partikel gandum kasebut diaduk nganggo banyu kanthi tekanan negatif. Amarga ora ana alangan molekul udara, mula bisa nyedhot banyu kanthi luwih cepet, cepet lan merata, saengga bisa nggawe struktur jaringan protein adonan kasebut. Transformasi, ningkatake kualitas produk mi.

   2. Fungsi proses mesin campuran vakum:

  ● Dibandhingake karo teknologi kneading biasa, bisa nambah kelembapan adonan nganti 10-20%.

  ● Banyu gratis ing adonan wis dikurangi, lan ora gampang nemplek ing roller nalika muter; partikel adonan luwih cilik, lan panganan luwih seragam lan lancar.

  ● Partikel tepung gandum nyerep banyu kanthi rata lan lengkap, lan struktur jaringan gluten wis kabentuk kanthi lengkap, sing bisa nggawe adonan dadi warna emas, lan nambah kepadatan lan kekuwatan kanthi nyata, dadi mie sing wis rampung enak, alus, kenyel, lan ora bisa diresiki (nyuda larut).

        ● Pambungkus vakum nggunakake campuran rong tahap rong tahap, campuran bubuk banyu kanthi kacepetan dhuwur, lan penganane kecepetan. Amarga wektu nyawiji dicendhakake lan ora ana resistensi udhara, ora mung nyuda konsumsi daya, duwe efek hemat energi lan efek emisi sing signifikan, nanging uga adonan dadi panas. Peningkatan suhu dikurangi udakara 5 ℃ -10 ℃, sing ngindhari denaturasi protein amarga kenaikan suhu adonan sing gedhe banget lan ngrusak organisasi jaringan gluten.

vacuum dough mixer

Wektu kiriman: Mei-12-2020